+32 474 98 30 05 kris@factter.be
Selecteer een pagina
logo factter

Tools

Ontdek de kracht van transformatieve tools voor mens- en organisatieontwikkeling! In onze missie om werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en werkbaar werk te bevorderen, omarmen we een scala aan innovatieve instrumenten. Van baanbrekende assessments tot dynamische trainingen, we brengen beweging teweeg in de manier waarop medewerkers en organisaties gedijen. Bereid je voor om te worden geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd terwijl we samen streven naar een toekomst waarin elke werkplek een bron van voldoening en groei is. Welkom bij de reis naar een betere, productievere en meer vervullende werkwereld!

teamworks

Teambarometer

TeamWorks is een teambarometer – het is een krachtig kompas die de samenwerking binnen eenzelfde team naar nieuwe hoogten stuwt. Met deze online bevraging leggen we nauwkeurig de essentiële punten bloot voor teamontwikkeling. 

Onze tool richt zich enerzijds op de structurele aspecten en duikt anderzijds diep in de culturele en relationele dynamieken van jouw team. Door deze uitgebreide analyse brengt TeamWorks de huidige staat van de teamwerking in kaart, evenals de onderliggende oorzaken van spanningen en problemen. Het resultaat? Een gedetailleerd overzicht van de werkpunten in de teamontwikkeling, waarmee je stap voor stap samen met jouw team aan de slag kunt gaan. Het is de eerste stap naar een verbeterde samenwerking en meer doeltreffende besluitvorming binnen teams.

Laat ons de kunst van samenwerking herdefiniëren!

In de complexe wereld van teamwork staan bedrijfsleiders, teamcoaches en consultants voor een uitdagend vraagstuk: hoe kunnen we de diverse talenten van teamleden optimaal benutten en de samenwerking naar ongekende hoogten tillen?

Het antwoord is eenvoudig: succesvol teamwerk is de levensader van wendbare, productieve organisaties. Ongeacht de sector of omvang van de organisatie, de focus op teamontwikkeling is van cruciaal belang. Wanneer teams niet in harmonie functioneren, lijden niet alleen de bedrijfsresultaten, maar ook het welzijn van de medewerkers.

Laten we samen de weg vrijmaken naar een nieuwe dimensie van teamwerk, waarin successen worden gevierd en uitdagingen moeiteloos worden overwonnen!

Ontketen de kracht van jouw team met TeamWorks!

Deze intuïtieve online bevraging is de sleutel tot het onthullen van de ware dynamiek binnen jouw team. Met TeamWorks wordt jouw organisatie doordrongen van het belang van teamontwikkeling en de inspanningen die daarvoor nodig zijn.

Bij TeamWorks gaat het niet alleen om de tool – we bieden ook de begeleiding en ondersteuning die jouw team nodig heeft. Als deskundige begeleider helpen wij je bij het leiden van constructieve teamgesprekken en het implementeren van effectieve interventies.
We staan altijd paraat, klaar om jouw team naar ongekende hoogten te tillen!

Verrijk jouw teamdynamiek met het krachtige TeamWorks-model!

Bij TeamWorks (©Workitects 2020) draait alles om participatieve teamontwikkeling, en ons model onthult de essentiële bouwstenen van een gedijend team. We duiken in zes dynamische dimensies, waarvan vier de stevige pijlers van jouw team vormen. Deze dimensies zijn rechtstreeks verbonden met de fundamenten van het Workitects-organisatiecanvas.

teamworks
  • Resultaatgerichtheid. Hoe goed presteert het team?
  • Werkrelaties. Hoe is de interactie tussen de teamleden en hoe is de samenwerkingscultuur?
  • Persoonlijke relaties. Wat is de mate en wijze van integratie van de teamleden in het team?
  • Besluitvaardigheid. Wat is de verdeling van bevoegdheden en hoe is de wijze van besluitvorming in het team?

Maar dat is nog niet alles – we kijken ook naar twee andere dimensies die contextfactoren en randvoorwaarden zijn, die de autonomie van jouw team bepalen:

  • Middelen en ondersteuning: Wordt het team voldoende gecoacht, correct beloond en zijn alle informatie en middelen voorhanden om het werk uit te voeren?
  • De afbakening van het team. Is het duidelijk wie wel of niet in team zit?

Overzicht – Tools

Werkmeter

Psychosociale risicoanalyse

Werkblokken

Simulatiespel

teamworks

Teambarometer

leadershipground

Leiderschapskaarten

LiZeT

Teampaspoort

organisatiecanvas

Organisatiecanvas

Shares
Share This