+32 474 98 30 05 kris@factter.be

Over Factter

Factter, onder leiding van Kris Rayen, staat voor Facilitate Teams towards Excellent Results. Sinds 2019, na jaren van waardevolle ervaring in mens- en organisatieontwikkeling, heeft Kris Factter opgericht met een duidelijk doel voor ogen: organisaties veerkrachtig en wendbaar maken. Onze aanpak is integraal en geïntegreerd, wat betekent dat we elke uitdaging benaderen met een holistische visie. We geloven in het stimuleren van teams naar uitmuntende resultaten. We doen dit met passie, expertise en een bewezen trackrecord. Met Factter aan uw zijde kunt u rekenen op maatwerkoplossingen die uw organisatie helpen om te floreren in een snel veranderende wereld.

Onze visie

In een wereld waarin verandering de enige constante is, staan werkgevers voor een uitdaging. De eisen van onze samenleving evolueren snel, met een langer werkende bevolking en de noodzaak voor organisaties om veerkrachtig te zijn, zelfs in economisch uitdagende tijden.
Bij Factter begrijpen we deze nieuwe ‘werk’elijkheid en zien we het als een kans om organisaties te transformeren naar betere versies van zichzelf.

Duurzame Inzetbaarheid, Werkbaar Werk en Werkgeluk zijn geen buzzwords meer, maar essentiële pijlers geworden in effectief organisatiemanagement.
Wij geloven in een integrale aanpak waarbij het welzijn van werknemers centraal staat. Een sterke organisatiecultuur, ondersteund door de juiste structuur, laat mensen floreren en organisatiedoelen verwezenlijken.

Waarom is dit zo belangrijk?
Omdat gelukkige medewerkers niet alleen gezonder zijn, maar ook minder stress ervaren, meer gemotiveerd zijn en beter samenwerken. Dit leidt tot betere resultaten,

Shares
Share This