+32 474 98 30 05 kris@factter.be
Selecteer een pagina
logo factter

Tools

Ontdek de kracht van transformatieve tools voor mens- en organisatieontwikkeling! In onze missie om werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en werkbaar werk te bevorderen, omarmen we een scala aan innovatieve instrumenten. Van baanbrekende assessments tot dynamische trainingen, we brengen beweging teweeg in de manier waarop medewerkers en organisaties gedijen. Bereid je voor om te worden geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd terwijl we samen streven naar een toekomst waarin elke werkplek een bron van voldoening en groei is. Welkom bij de reis naar een betere, productievere en meer vervullende werkwereld!

LiZeT

Teampaspoort

Ontdek de kracht van LiZeT (Loopbanen in Zelforganiserende Teams) en creëer samen jouw unieke teampaspoort!

Met LiZeT is het tijd om het roer in eigen handen te nemen en als team jouw eigen weg te plaveien. Deze innovatieve tool omvat vijf essentiële componenten die de betrokkenheid van teamleden vergroten bij het verdelen en invullen van taken en rollen, alsook de individuele loopbanen ondersteunen.

Laat ons met LiZeT jouw team inspireren en leiden naar een toekomst vol groei, empowerment en succes. Het is tijd om samen te schitteren en elkaars potentieel te ontketenen!

Maak kennis met LiZeT – de ultieme tool voor loopbaanontwikkeling in en binnen teams!

LiZeT is meer dan zomaar een loopbaantool – het is een krachtig instrument dat teams begeleidt op de weg naar zelforganisatie en loopbaansucces. Ontwikkeld als een verzameling dynamische methodieken, wordt LiZeT aangedreven door de samenwerking tussen teamleden en ons als ervaren LiZeT-coach.

Met LiZeT nemen teamleden de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan, alsook voor die van hun collega’s. Samen smeden ze win-win actieplannen die de teamdynamiek versterken, evenals individuele loopbanen ondersteunen. Door regelmatig gebruik te maken van de toegankelijke methodieken van LiZeT, blijft loopbaangroei een centraal thema in de teamwerking.

Sta klaar om met LiZeT een nieuwe dimensie van teamwork en loopbaanontwikkeling te ontdekken. Het is tijd om de toekomst van jouw team te vormen en te vieren!

LiZeT kwam tot stand met de steun van het Europees Sociaal Fonds en in samenwerking met Antwerp Management School en Tabor Group

teampaspoort

Ontdek de kracht van LiZeT – jouw antwoord op organisatorische uitdagingen!

Sta je als organisatie voor specifieke uitdagingen? LiZeT staat voor je klaar om het verschil te maken:

  • Ondersteuning bieden aan teamcoaches bij het opstarten van hun teams.
  • Leidinggevenden begeleiden naar een nieuwe rol als teamspeler en ondersteuner.
  • Teamcoaches bijstaan in het monitoren, begeleiden en ondersteunen van hun teams tijdens hun groeipad.
  • Versterken van teamcoaches door het delen van ervaringen over teams op een consistente manier.
  • Teams empoweren om zelfredzaam te worden en samen aan hun teamdynamiek te werken.
  • Als HR (business) partner groeien om teams gericht te ondersteunen in hun ontwikkeling en werking.

Met LiZeT aan jouw zijde ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en een nieuwe standaard te zetten voor teamwork en groei binnen jouw organisatie. De toekomst wacht op jou – laten we samen bouwen aan een sterker, veerkrachtiger team!

Overzicht – Tools

Werkmeter

Psychosociale risicoanalyse

Werkblokken

Simulatiespel

teamworks

Teambarometer

leadershipground

Leiderschapskaarten

LiZeT

Teampaspoort

organisatiecanvas

Organisatiecanvas

Shares
Share This