+32 474 98 30 05 kris@factter.be
Selecteer een pagina
logo factter

Tools

Ontdek de kracht van transformatieve tools voor mens- en organisatieontwikkeling! In onze missie om werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en werkbaar werk te bevorderen, omarmen we een scala aan innovatieve instrumenten. Van baanbrekende assessments tot dynamische trainingen, we brengen beweging teweeg in de manier waarop medewerkers en organisaties gedijen. Bereid je voor om te worden geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd terwijl we samen streven naar een toekomst waarin elke werkplek een bron van voldoening en groei is. Welkom bij de reis naar een betere, productievere en meer vervullende werkwereld!

Stap in de wereld van gedeeld leiderschap met LeadershipGround – een levendige verzameling leiderschapskaarten die dienen als een krachtige dialoogpartner. Ontdek en creëer samen met jouw team een gedeelde visie op leiderschap en laat de kleuren van innovatie en samenwerking schitteren!

leadershipground

Leiderschapskaarten

Leiderschapsinterventies

Tijd om het roer om te gooien en leiderschap bewust vorm te geven!

Te vaak laten organisaties leiderschap aan het toeval over, waardoor ze in een starre hiërarchie belanden met algemene verantwoordelijkheden. Dit belemmert innovatie, betrokkenheid en flexibiliteit en ontbeert de ambitie om medewerkers en teams daadwerkelijk te empoweren. Er is goed nieuws: er is hulp onderweg!

Met de krachtige kaartenset van LeadershipGround (©Workitects 2020) worden de juiste onderwerpen en stellingen aangereikt om het gesprek over leiderschap te stimuleren. Deze oefening daagt je uit om leiderschap binnen de organisatie helder te definiëren en moedigt aan tot bewuste keuzes op alle niveaus. Laat ons samen een organisatiecultuur creëren waarin leiderschap een bewuste, inspirerende keuze is!

LeadershipGround

Ontdek de sleutel tot het creëren van een gedeelde visie op leiderschap!

Wat drijft onze leiders? Hoe kunnen zij zichzelf en anderen ontwikkelen en leiden naar een betere toekomst? Deze vragen vormen de kern van de boeiende reis die LeadershipGround biedt. In deze dynamische oefening worden verschillende stellingen verkend binnen zeven essentiële dimensies van leiderschap: mindset, gedrag, beeld, opdracht, beleid, hiërarchie en ontwikkeling.

Samen stippelen we een ambitieus pad uit, waarbij elk teamlid zijn visie voor de komende twee jaar deelt. Na afloop van de oefening hebben jullie een gedeelde visie op leiderschap gecreëerd, alsook een krachtig mentaal model dat jullie als team verenigt en inspireert. Sta klaar om samen de toekomst van leiderschap te omarmen en te vormen!

Bij LeadershipGround gaat het niet alleen om de tool – we bieden de begeleiding en ondersteuning die jouw team nodig heeft. Als deskundige begeleider helpen wij je bij het leiden van constructieve teamgesprekken en het implementeren van effectieve interventies.
We staan altijd paraat, klaar om jouw team naar ongekende hoogten te tillen!

Overzicht – Tools

Werkmeter

Psychosociale risicoanalyse

Werkblokken

Simulatiespel

teamworks

Teambarometer

leadershipground

Leiderschapskaarten

LiZeT

Teampaspoort

organisatiecanvas

Organisatiecanvas

Shares
Share This